ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Η πασταφλώρα είναι το πιο αγαπημένο μου συνοδευτικό για τον καφέ και γι' αυτό κατά καιρούς δοκιμάζω πολλές διαφορετικές ζύμες για να τη φτιάξω ανάλογα το γούστο. Αυτή τη φορά όμως λαχτάρισα μια αφράτη και μυρωδάτη που να μπορεί να κεραστεί και σερβιρισμένη σε πιάτο με πιρουνάκι. Η μέθοδος και τα υλικά που επέλεξα είναι η καταλληλότερη κατ' εμέ για αφράτο αποτέλεσμα ενώ παράλληλα αναδεικνύεται το άρωμα από τα βούτυρο που διατηρείται μέχρι το τελευταίο κομματάκι! Η ζύμη είναι ο πρωταγωνιστής σ' αυτή την πασταφλώρα...Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:120γρ.