Υλικά :1 μεγάλο κατεψυγμένο κοκκινόψαρο-ακέφαλο- 800-900γρ.(υπάρχουν στα ψυγεία των σουπερ μάρκετ) ξεπαγωμένο και καθαρισμένο (λέπια – εντόσθια) 3 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μεσαία κομμάτια2-3 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια (όπως φωτό)Χυμό από ένα λεμόνιΧυμό από μισό πορτοκάλι1 κουταλάκι γλυκού ανακατεμένα ρίγανη και θυμάρι (ξερά)5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και Πιπέρι1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη (προαιρετικά)Εκτέλεση:1.Βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι το ψάρι, έπειτα τις κομμένες πατάτες και τα κομμένα καρότα γύρω-γύρω.