ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι μιας τούρτας. Το σιρόπι πρέπει να έχει την σωστή πυκνότητα και να μην είναι υπερβολικά γλυκό. Μπορεί να περιέχει αλκοόλ, αλλά αν η τούρτα προορίζεται γα παιδιά, καλό είναι να το παραλείψετε. Μπορείτε να αρωματίσετε το σιρόπι με κάποιο τεχνητό αρωματικό, με εσσάνς αλλα και με μπαχαρικά ή εσπεριδοειδή.