Υλικά:
200 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους½ φλιτζάνι τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες6 ντομάτες ώριμες2 κουταλιές της σούπας βασιλικός ψιλοκομένος2 κουταλιές της σούπας κάππαρη½ ματσάκι γλιστρίδα400 γραμμάρια φαρφάλε2 κουταλιές της σούπας χυμός φρέσκιας ντομάτας1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο400 γραμμάρια ζυμαρικά φαρφάλεαλάτιπιπέρι φρεσκοτριμμένo
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με λίγο αλάτι.
Απαιτούμενος χρόνος:
15 λεπτά