ΡΑΒΑΝΙ ΚΛΑΣΙΚΟΤο απόλυτο "κεραστικό" για όλες τις περιστάσεις!!!!Υλικά: Για τη ζύμη5 αυγά μεσαία 280γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 τσιμπιά αλάτι3 καψουλάκια βανίλια 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό στραγγιστό 5% 1 κεσεδάκι (του γιαουρτιού) ηλιέλαιο 200γρ. σιμιγδάλι χονδρό 220γρ. αλεύρι που φουσκώνει κοσκινισμένο 60ml φρέσκο γάλα ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι ή μοσχολέμονοφιλέ αμυγδάλου για τη διακόσμηση Για το σιρόπι700γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 750ml νερό φλούδα από ένα λεμόνι ή μοσχολέμονο 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού 50γρ.