Για περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Η συνταγή είναι μίξη δύο συνταγών .Υλικά1 κιλό φύλο κρούστας τύπου Βυρηττού φρέσκο η την μώβ συσκευασία του Κανάκι(θα χρειαστείτε δυο πακέτα)400 γραμ.αμύγδαλα με το φλούδι του καβουρδισμένο και χοντροκομμένο200 γρ.καρύδι χοντροκομμένο400 γρ.κουβερτούρα τριμμένη 300 γρ.βούτυρο γάλακτος για τα φύλα(εγώ χρησιμοποιώ Lurpak) Κέικ1/2 πακέτο βούτυρο γάλακτος (125 γρ)1+1/2 ποτήρι ζάχαρη2+1/2 με 3 ποτηριά αλεύρι φαρίν απ(μην βάλετε από την αρχή όλο το αλεύρι..βάλτε τα 2+1/2 ποτήρια κι αν χρειαστεί προσθέτετε το υπόλοιπο)4 αυγάξύσμα λεμονιού.