Υλικά για 6 μηλοπιτάκια1 φύλλο σφολιάτα έτοιμη2 μήλα ομοιόμορφα μεγάλαμέλι ,η μαρμελάδα ,η ζάχαρη κανέλα μαζί ότι προτιμάτε για εσωτερική επάλειψηλίγο βούτυρο καλό κανέλαζάχαρη άχνηΕκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε στην μέση τα μήλα ,βγάζουμε τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε λεπτές φετούλες μισοφέγγαρο όπως σας δείχνω στις φωτογραφίες Χωρίζουμε σε τρεις λωρίδες όπως το βλέπετε στην φωτογραφία το φύλλο σφολιάτας και με τον πλάστη τα ανοίγουμε σε πλάτος και φάρδος να λεπτύνει λίγο και με την βοήθεια μαχαιριού το κάνουμε ίσιο από πάνω και από κάτω .Σε μία κατσαρολίτσα με νερό βράζουμε για 5 λεπτά τ