Το Πάσχα διαρκεί...50 μέρες... Ίσως να είναι η καλύτερη δικαιολογία για μένα. Ανακάλυψα ότι το τσουρέκι για μένα είναι το ιδανικό πρωινό μου, μαζί με λίγη μερεντούλα και το ρόφημά μου! Οπότε τα τσουρεκάκια καθιερώνονται και ζυμώνονται πλέον κάθε βδομάδα στο σπίτι μου! Λίγο αλλαγμένη κάθε φορά η ζύμη, προσαρμοσμένη στα εκάστοτε υλικά που έχω διαθέσιμα.. Αυτή τη φορά έβαλα μέσα γιαουρτάκι, μέλι, ελαιόλαδο... Τα ζύμωσα, τα φούσκωσα, τα έψησα και το αποτέλεσμα με αντάμειψε για ακόμη μια φορά! Υπέρ αφράτα, σπογγώδη, αποθηκεύονται στην κατάψυξη σε σακουλάκια τροφίμων και είναι κάθε πρωί διαθέσιμα!