ΥΛΙΚΑ:1 κιλό γαύρος1 μπουκάλι ξίδισκόρδομαϊντανόαλάτιελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Κόβουμε το κεφάλι από τα λαβράκια,βγάζουμε και τα εντόσθια και τα πλένουμε καλά.Τα στρώνουμε με τη σειρά σε ένα ταπερακι,αλατίζουμε αρκετά και ρίχνουμε το ξίδιέως ότου τον σκεπάσει.Κλείνουμε το ταπερ και αφήνουμε το γαύρο να ψηθεί με το ξίδι και το αλάτι για 3 ήμερες στο ψυγείο.Όταν είναι έτοιμος αδειάζουμε το ξίδι και παίρνουμε ένα ένα κομμάτι το χωρίζουμε στα δύοΑφού τελειώσουμε την όλη διαδικασία,τοποθετούμε τα γαυρακια μας πάλι στο ταπερ,ψιλοκόβουμε μαϊντανό στην ποσότητα που θέλουμε και κατόπιν ρίχνουμεελαιόλαδο μέχ