Καλαμαράκια τηγανητά σήμερα ...Τραγανά κ τρυφερά !!! Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο στο τηγάνισμα αλλά και με άλλο λάδι γίνονται εξίσου νόστιμα. Αλεύρι χρησιμοποιώ το σκληρό !Υλικά1 κιλό καλαμαράκιαΑλάτιΛίγες σταγόνες ξύδιΑλεύριΛάδι Λεμόνι .ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε ανάλογα το μέγεθος . Τα βάζουμε σε σουρωτήρι, ρίχνουμε αλάτι και λίγες σταγόνες ξύδι. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο να στραγγίξουν μέχρι να έρθει η ώρα να τα τηγανίσουμε.Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και το βάζουμε στο μάτι.