Αν ψάχνετε τρόπους να τρώτε πιο ευχάριστα τα λαχανικά σας, αυτή εδώ η σως είναι ιδανική. Αν το απλό βραστό κουνουπίδι ή το μπρόκολο σας φαίνεται άνοστο και άγευστο δοκιμάστε την και θα θέλετε να τα τρώτε κάθε μέρα.Η πιπεράτη γεύση της ρόκας δίνει μαζί με τη μουστάρδα την πικάντικη γεύση της σε ότι την συνοδεύσετε.Μπορείτε να το απολαύσετε και ως ντιπ με φρέσκα λαχανικά (καρότα, αγγούρι, πιπεριές).Σως με μουστάρδα, γιαούρτι & ρόκα (συνταγή προσαρμοσμένη από το βιβλίο ΄΄Γεύσεις χειμώνα΄΄ της Σ. Σκούρα)Υλικά3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 κουτ. σούπας μουσταρδα (Dijon)2 κουτ.