500 γραμ.κιμά1 αυγό2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο1 μεγάλη φρυγανιά βρεγμένη με το κρασί και στιμμένη1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι κοφτόλίγο αλάτιλίγο κίμινολίγο ελαιόλαδο μαζί με λίγο βούτυρο Σάλτσα1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας1/2 ποτήρι νερού νερόαλάτι πιπέριΤι κάνουμεΒάζουμε τον κιμά σε μπολ.Μουσκεύουμε την φρυγανιά μέσα στο κρασί την στίβουμε ελαφρώς και την προσθέτουμε στον κιμά.Προσθέτουμε και το αυγό ,το σκόρδο, το αλατοπίπερο και το κίμινο.Ζυμώνουμε πολύ καλά πλάθουμε σε σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με λίγο βούτυρο. Βγάζ