Τηγανιά ριγανάτη!!!Η καλύτερη πρόταση για την τσικνοπέμπτη κι όχι μόνο!!!Υλικά✔️1200 γρ χοιρινό σπάλα✔️1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο✔️1 ποτήρι νερό✔️Αλάτι✔️Πιπέρι✔️1 κσ Ρίγανη✔️1 κσ μουστάρδα✔️Χυμός από 2 λεμόνιαΕκτέλεση1️⃣ Για να φτιάξουμε την τηγανιά με χοιρινό κρέας,ζητάμε από τον χασάπη να μας κόψει σε κομμάτια κρέας σπάλα που είναι πιο μαλακό . Δεν πλένουμε το κρέας το χοιρινό ποτέ.2️⃣ Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το κρέας και προσθέτουμε το νερό,χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό και να αρχίσει να "πιάνει" το κρέας στο πάτο του τηγανιού .