Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί. Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και προσθέτουμε και σε αυτές αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μουστάρδα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και σιγοψήνουμε στις αντιστάσεις, για περίπου 3-3μιση ώρες.