Υγιεινό πεντανόστιμο φαγάκι στα γρήγορα!Υλικά1 κιλό σαρδέλεςελαιόλαδορίγανηαλάτι-πιπέριλεμόνιΣυνοδευτικά λιαστή ντομάταρόκα ΕκτέλεσηΠλένουμε κόβουμε το κεφάλι από την σαρδέλα και την χωρίζουμε στην μέση [δηλαδή 2 κομμάτια η κάθε σαρδέλα] αφαιρώντας το κόκαλο.Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο ταψί μας και στρώνουμε από πάνω ομοιόμορφα της σαρδέλες.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ,αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,ρίγανη , και κουνάμε λίγο το ταψί να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς προσέχοντας μην αρπάξουν περίπου 15-20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.Σερβίρουμε με κομματάκια λιαστή