Jump to Navigation

Τηγανίτες με μπανάνα και σοκολάτα

up
31 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα1 μεγάλη ώριμη μπανάνα2 αυγά2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα σταγόνες σοκολάταςΠροαιρετικά προσθέστε κανέλα,  εκχύλισμα βανίλιαςΜέλι για σερβίρισμα Λαχταριστές και εύκολες τηγανίτες για το πρωινό σας Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 Ονοματεπώνυμο
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ... Τα εξαφανίζουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
214 users have voted.
 Κουραμπιεδάκια από τα ωραιότερα !!!!Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ...

Αφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
265 users have voted.
  Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα  που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..

Εκμεκ κανταΐφι ..Το ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
254 users have voted.
   Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο  και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.

Γαλακτομπούρεκο τέλειο χωρίς Μυστικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
258 users have voted.
 Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!

Γιορτινός Κορμός με Κρέμα Φιστικιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
281 users have voted.
 Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut