Jump to Navigation

Γεμιστά λαδερά !

up
143 users have voted.

Ντομάτες γεμιστές - και Πιπεριές - λαδερά.- τα κλασσικά της Ελληνικής κουζίνας !

Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κολοκυθόρυζο... το vintage

(tantekiki.blogspot.gr)
up
208 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Ακόμα ένα φαγητό μαμαδίστικο και ιδιαίτερα εύκολο με την προϋπόθεση ότι αγαπάς τα λαχανικά και το ρύζι. Αυτό είναι ένα από τα φαγητά που λατρεύω μια και είμαι γνωστή κολοκυθομανής.

ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ // INSALATA DI RISO E LENTICCHIE BELUGA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
854 users have voted.
 ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑΣαλάτα ρυζιού με τις υπέροχες φακές μπελούγκα! Μια δροσερή καλοκαιρινή πρόταση! Αν σας αρέσει το φακόρυζο, αυτήν την σαλάτα θα την λατρέψετε! Σερβίρεται ως σαλάτα αλλά και ως συνοδευτικό. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 200 gr ρύζι parboiled,                150 gr φακές beluga,                               4 κρεμμυδάκια φρέσκα,           

Ρυζοκροκέτες με τυριά !

(ioccalice.blogspot.com)
up
605 users have voted.
Ρυζοκροκέτες με πατάτες και τυριά-------------------------------------------Υλικά--------4 μέτριες πατάτες150 γραμμ.

Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι

(sidagi.gr)
up
13048 users have voted.
Λαχταριστά γεμιστά κρεμμύδια για όλη την οικογένεια με απλά υλικά. Κρεμμύδια; ναι, κρεμμύδια! – είναι πολύ νόστιμο, πιστέψτε με! Μπορεί ωμά να μην είναι τόγευστικά αλλά ψημένα η γεύση τους μειώνεται πολύ, δίνοντάς τους μια ήπια, απαλή γλυκύτητα που είναι το τέλειο πιάτο με μία γευστική γέμιση. Πως να ετοιμάσετε τα κρεμμύδια σας για γέμισμα.

ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RISO E PORRI DEGLI ORTOLANI D' ASTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
601 users have voted.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΆΣΤΙ,για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑν και ο Νοέμβρη φέτος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, εμείς σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare, ένα χουχουλιάρικο comfort food, από την περιοχή του Piemonte.Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι "ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι", προέρχεται από το βιβλίο Le R


Main menu 2

1 | by Dr. Radut