1 κιλό καλαμάρια1 σφηνάκι ούζοΣκόρδο, 2-3 σκελίδεςΜαϊντανόςΑλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και κάρυΤι κάνουμε Καθαρίζουμε τα καλαμάρια, τα ξεπλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουνΣτην συνέχεια σ ένα τηγάνι βάζουμε λάδι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτάΠροσθέτουμε τα καλαμαράκια και τα γυρνάμε συνεχώς ώστε να πάρουν χρώμα από παντού Σβήνουμε με το ούζο και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ Προσθέτουμε το μαϊντανό, λίγο αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το κάρυΚατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με καραμελωμένα κρεμμύδια και ψιλοκομμένο μαϊντανό.Πως καραμελώνουμε τα κρεμμύδια 4