Υλικά1 μικρό πεπόνι1 αγγούρι, κομμένο σε λεπτές φέτες1 λάιμ, κομμένο σε λεπτές φέτες12 φρέσκα φύλλα δυόσμου1/4 φλιτζάνι χυμό λάιμ1/4 φλιτζάνι μέλι1των 750 ml, μπουκάλι Sauvignon Blanc ή άλλο ημι-λευκό ξηρό κρασί, διατηρημένο με απλή ψύξη1 του 1 λίτρου μπουκάλι ανθρακούχο νερό, διατηρημένο με απλή ψύξηΦρέσκα κλαδάκια ή / και τα φύλλα μέντας (προαιρετικό)Εκτέλεση Κόψτε το πεπόνι. αφαιρέστε και πετάξτε τους σπόρους και φλοιό. Κόψτε πεπόνι σε λεπτές φέτες. Σε μια μεγάλη κανάτα βάλτε πεπόνι, αγγούρι, φέτες λάιμ, και τα 12 φύλλα μέντας.