Κεφτεδάκια κοκκινιστά γιουβέτσι !!!Πεντανόστιμα κοκκινιστά κεφτεδάκια γιουβέτσι. Μια συνταγή για να απολαύσετε μικροί και μεγάλοι στο καθημερινό και Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι ένα νοστιμότατο, χορταστικό γεύμα ή δείπνο. Μια συνταγή της Ν. Ισμυρνόγλου που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε!!!Υλικά συνταγής Για το γιουβέτσι 250 γρ. κριθαράκι χοντρό Για τα κεφτεδάκια 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 100 ml ελαιόλαδο 3 φέτες λευκό ψωμί, χωρίς κόρα, μουλιασμένο σε νερό και καλά στυμμένο 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1/4 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ.