Υλικά4 φιλέτα βακαλάου 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα φετάκια1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1/2 κούπα ελαιόλαδο1 κουταλιά τις σούπας μουστάρδα1 κουταλάκι κοφτό μέλιθυμάρι αλάτιπιπέρι Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές ΕκτέλεσηΠλένουμε τα φιλέτα βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά. Σε ενα πυρέξ κόβουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα δυο ντομάτες σε ροδέλες ενα μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες ενα κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και δυο καρότα σε μακρόστενα φετάκια. Β