ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8-10 ΑΤΟΜΑΓια τη βάση:5 αυγά μεσαίου μεγέθους110 γραμμ. ζάχαρη85 γραμμ. αλεύρι10 γραμμ. κορν φλάουρ Για την κρέμα:500 ml γάλα100 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά80 γραμμ. ζάχαρη40 γραμμ. κορν φλάουρ5 κρόκοι αυγών μεσαίου μεγέθους1 φύλλο ζελατίνα (5 γραμμ.)30 ml λιμοντσέλο (λικέρ λεμόνι)ξύσμα από 1 λεμόνι200 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφήΓια το γαρνίρισμα:άχνη για πασπάλισμαλιμοντσέλο για σιρόπιασμαΕΚΤΕΛΕΣΗΓια τη βάση: Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα έως ότου το μείγμα ασπρίσει και αφρατέψει.