Τι λες... θέλεις να ξεκινήσουμε γλυκά την εβδομάδα; Αν ναι, μπορώ να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Την πολέντα καλαμποκιού την ξέρεις; Ξέρεις ότι η πολέντα (σιμιγδάλι από καλαμπόκι ή χοντροκομμένο καλαμποκάλευρο) κάνει έναν υπέροχο χαλβά, όπως και το αλεύρι αμυγδάλου (συνταγή ΕΔΩ) και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον αντίστοιχο χαλβά με σιμιγδάλι σταριού; Και όχι μόνον δεν έχει τίποτε να ζηλέψει αλλά έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι και χωρίς γλουτένη.