Shortbread σχεδόν κλασσικά που μεταμφιέστηκαν σε ...μελένια μισοφέγγαρα!!! Μέλι αντί για ζάχαρη και λίγο διαφορετική διαδικασία έδωσαν ένα άλλο μπισκοτένιο αποτέλεσμα! Δεν είναι πολύ γλυκά... αντιθέτως, θα έλεγα, τρώγονται πολύ άνετα, το ένα μετά το άλλο κι αν κάνουμε τη παραλλαγή να τα καλύψουμε εξωτερικά με κρυσταλλική ζάχαρη πριν τα ψήσουμε (όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τα θέλουμε πιο γλυκά) ...τότε γίνονται ακαταμάχητα!!