Σήμερα θα σας συστήσω τα soft cookies που λατρεύουν οι ανιψιές μου και κάνει η αδερφή μου κάθε εβδομάδα ανελλιπώς. Πρέπει να ομολογήσω πως είναι ιδανικά για το σχολείο αλλά και για να συνοδεύσουν ένα φλιτζάνι καφέ, τσάι ή ένα ποτήρι γάλα.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.
Ένας χαλβάς που περίσσεψε και λίγη βασιλόπιτα που περίμενε υπομονετικά τη σειρά της στον καταψύκτη ήταν η αρχική αιτία κι αφορμή για να γίνει αυτή η κρεμώδης πουτίγκα.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.
Καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για όλους και τον καθένα χωριστά! Η πρώτη συνταγή του 2025 ήθελα να είναι ένα καλωσόρισμα ιδιαίτερο, γλυκό και νόστιμο κι έτσι βλέπετε αυτή τη συνταγή!Ιδανικές για πρωινό αλλά και για κολατσιό οι αυγόφετες.