Jump to Navigation

Μανιτάρια γεμιστά με τυρί παρμεζάνα

up
315 users have voted.

Πρόκειται για μια εύκολη και απίστευτα γευστική συνταγή για ορεκτικό, μανιτάρια γεμιστά με παρμεζάνα!

Ορεκτικά

σχετικά υλικά :
Συνταγές με μανιτάρια
Συνταγές με παρμεζάνα

Τα μανιτάρια μας πρέπει να είναι πολύ φρέσκα και σφιχτά. Αν θέλουμε να τα πλύνουμε καλά, προσέχουμε να το κάνουμε μαλακά καθώς και να τα σκουπίσουμε ε...

Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr

Σχετικές συνταγές

Φοκάτσια Ιταλική

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
687 users have voted.
Η Φοκάτσια της Απουλίας !photosερασι τέχνηςΗ Ιταλική φοκάτσια μοιάζει με ψωμί (“panis focacius” στην αρχαία Ρώμη), ένα ψωμί πλατύ κι επίπεδο, ψημένο σε φούρνο.Τα υλικά της  φοκάτσια δεν διαφέρουν πολύ από τα υλικά της πίτσας, χρειάζεται απαραίτητα καλό ελαιόλαδο, σταρένιο αλεύρι, μαγιά, νερό, αλατάκι και ανάλογα με την περιοχή προσθέτουν μυρωδικά, κρεμμύδι, τυρί, αλλαντικά ή λαχανικά. Υπάρχουν και

Καρμπονάρα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
649 users have voted.
alla carbonara !Η μεγάλη , κλασική συνταγή για την Ιταλική πάστα !(και για τα ανά τον κόσμο ζυμαρικά…)Το πιάτο το διεκδικεί – ποιος άλλος ; - η Ρώμη !

Ossobuco της Λομβαρδίας με gremolata

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
1025 users have voted.
Ossobuco του Μιλάνου-μεγάλο κλασικό της Ιταλικής κουζίνας!- photosερασι τέχνηςγιά να φτιάξουμε το ossobuco χρειαζόμαστε :- μοσχαρίσιο κότσι, με το κόκαλο (osso buco = κόκαλο τρυπημένο) - ξερό κρεμμύδι- καρότα - βούτυρο- κρασί- λίγο αλεύρι- ντομάτες γιά σάλτσα- αλατοπίπερο- ρίγανη - 1 φύλλο δάφνης γιά την gremolata:- ένα ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό- 1-2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο- το ξύσμα από 1

Κέϊκ με Ιταλικές λιχουδιές

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
761 users have voted.
Αλμυρό κέϊκ με Ιταλικές λιχουδιές photosερασι τέχνηςγιά την ζύμη, θα χρειαστούμε :200 γραμ.

πίτσα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
1136 users have voted.
πίτσα σπιτική !1η ζύμη :1 ποτήρι γάλα χλιαρό1 κύβος φρέσκια μαγιάένας κόμπος ζάχαρηδιαλύω την μαγιά στο χλιαρό γάλα, με την ζάχαρη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut