Jump to Navigation

Ossobuco της Λομβαρδίας με gremolata

up
1033 users have voted.
Ossobuco του Μιλάνου-μεγάλο κλασικό της Ιταλικής κουζίνας!- photosερασι τέχνηςγιά να φτιάξουμε το ossobuco χρειαζόμαστε :- μοσχαρίσιο κότσι, με το κόκαλο (osso buco = κόκαλο τρυπημένο) - ξερό κρεμμύδι- καρότα - βούτυρο- κρασί- λίγο αλεύρι- ντομάτες γιά σάλτσα- αλατοπίπερο- ρίγανη - 1 φύλλο δάφνης γιά την gremolata:- ένα ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό- 1-2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο- το ξύσμα από 1-2 λεμόνια (τον φλοιό) Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και το βάζουμε σε κατσαρόλα με βούτυρο, να τσιγαριστεί λίγο.Ρίχνουμε και τα καρότα ψιλοκομμένα.Αλευρώνουμε ελαφρά το κρέας απ' όλες τις πλευρές και
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ριζότο alla milanese, με κοτόπουλο

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
504 users have voted.

risotto alla milaneseμεκοτόπουλο photos ερασι τέχνηςπρόκειται γιά ένα νόστιμο φαγητό *,ξεφεύγουμε από τα "συνηθισμένα",σας λέω όμως εκ των προτέρων, ότιχωρίς να είναι δύσκολο στην παρασκευή του, είναι φαγητό κάπως μπελαλίδικο...φυσικά, αυτό γιά μας δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα !κι εμείς άνθρωποι του μπελά είμαστε,μας τραβάν γενικώς οι μπελάδες,άρα δεν υπάρχει πρόβλημα !



Main menu 2

1 | by Dr. Radut