ΥΛΙΚΑ1χοιρινη μπριζολα λαιμου1/2 κιλο χοιρινο κιμα1ματσακι δεντρολιβανο1/2ποτηρακι κοκκινο κρασι1/2ποτηρι ζωμο κοταςριγανη θυμαρι και πιπερι και φυσικα αλατι1ματσακι φρεσκο κρεμμυδακι1/2 κουπα γαλετα1σκελιδα σκορδολιγο ελαιολαδοΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1κουπα νερο χλιαρο1 αυγοαλατι ,ριγανη, ελαιολαδοαλευρι οσο παρει περιπου 2 κουπεςΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ1κουτα σουπ ελαιολαδο1κουτ σουπ ξυδι μπαλσαμικοπιπερι,αλατιμια πρεζα ζαχαρη1κουτ σουπ πελτε ντοματαςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΠλενουμε και σκουπιζουμε καλα την χοιρινη μας,με ενα μαχαιρι κανουμε μερικες τσεπουλες στο κρεατακι μας.Σε καθε τρυπουλα του κρεας μπηγουμε