Υλικά:
Για 6-8 άτομα2 κιλά περίπου κόκορας κομμένος σε μερίδες2 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα1 κεφάλι σκόρδο3/4 φλιτζανιού λάδι2 κουταλιές βούτυρο για τα μακαρόνια1 ξυλάκι κανέλα5 γαρύφαλλα ολόκληρα και κοπανισμένα1 πρέζα μοσχοκάρυδο κοπανισμένοαλάτιπιπέρι2 μεγάλες κουταλιές της σούπας ντομάτας πελτέ1 κουτί ψιλοκομμένη ντομάτα700 γραμμάρια περίπου μακαρόνια νούμερο 3κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα
Παραδοσιακό και τοπικό φαγητό της Λευκάδας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Απαιτούμενος χρόνος: