Αυτή η συνταγή ήρθε διά στόματος ενός φίλου. "Μόνο αλάτι" μου είπε, "θέλει το ψάρι, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά, έτσι μου το έμαθε ο παππούς μου που ήταν ψαράς". Μάταια προσπάθησα να πείσω και να δελεάσω με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά. Κι αφού είδα ότι δεν τα καταφέρνω είπα να το δοκιμάσω.Επέλεξα το λαβράκι γιατί είναι ένα από τα πιο νόστιμα και ζουμερά ψάρια που έχω γευτεί και το τελικό αποτέλεσμα... τον δικαίωσε! Ε, κι επειδή δεν μπόρεσα να αντισταθώ τελείως στο να προσθέσω το κάτι τις μου έσταξα λίγο λάδι από πάνω.Καλή σας απόλαυση.Φιλιά, Φωτεινούλαfollow me in twitter!