Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 κόκορας 2 – 3 κιλά3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 φέτες μπέικον, χοντροκομμένα1/2 φλιτζάνι αλεύρι2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο3 φύλλα δάφνης2 φλιτζάνια λευκό κρασί (ποικιλία Chardonnay)2 φλιτζάνια ζωμό κότας ή βοδινού
Μία παραλλαγή του κλασικού Γαλλικού πιάτου coq au vin με λευκή σάλτσα με μανιτάρια και μυρωδικά με μεθυστικό άρωμα...
Απαιτούμενος χρόνος: