For English, scroll down Νομίζω έχω ξαναμιλήσει για το βιβλίο μαγειρικής που είχε ο καλός μου όταν σπούδαζε στην Αγγλία πολλά, πολλά χρόνια πριν. ΄Εχω ξαναπεί πως με τρελαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος που τώρα δεν ξερει (λέει) να βράσει ούτε μακαρόνια, έχει δίπλα από κάποιες συνταγές σχόλια αν ήταν καλό ή όχι, ή τί χρειάζεται για να γίνει καλύτερο. Το ξεφύλλιζα λοιπόν και βρήκα αυτό το πατατόψωμο, εύκολο, αφράτο και πολύ νόστιμο.Ταιριάζει και με γλυκά και με αλμυρά συνοδευτικά το ίδιο εξαιρετικά.