Μοσχοχτάποδα κοκκινιστάphotosερασι τέχνηςΘα χρειαστούμε :μοσχοχτάποδαμερικά φρέσκα κρεμμυδάκια με το πράσινο φύλλωμά τους 1 ξερό κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδοελαιόλαδολίγο ούζο ή τσίπουρο ή κρασίχυμό ντομάταςαλατοπίπεροσε κατσαρόλα κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα πράσινα κλωνάκια τουςκαι το ξερό κρεμμύδιέχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά τα μοσχοχτάποδατα βάζουμε να πιούν τα νερά τους μαζί με τα κρεμμύδιακατόπιν ρίχνουμε μέσα ελαιόλαδο και τα γυρίζουμε λίγοψιλοκόβουμε μέσα και το σκόρδοσβήνουμε με ούζο, με τσίπουρο ή με κρασάκιρίχνουμε πιπέρι κι ελάχιστο αλατάκιπροσθέτουμε τη ντομάτα, μιά μικρή π