Jump to Navigation

Αχιβάδες

up
9 users have voted.
Ένα υπέροχο νηστήσιμο γλύκισμα !! Υλικά 40-50 κομμάτια 1 νεροπότηρο μπύρα 2 νεροπότηρα σπορέλαιο 1 κ. Σούπας ζάχαρή 2 βανίλιες 2 μπέικιν 1 κιλό αλεύρι γοχ Μαρμελάδα της αρεσκείας σας Σιρόπι 2 ½ ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό   Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς αέρα. Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της Μαρμελάδας. Κάνουμε μπαλάκια σε μέγεθος της
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
148 users have voted.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΌταν το γιαούρτι συνυπάρχει με το πορτοκάλι και τη σοκολάτα, ο συνδυασμός που προκύπτει είναι αναπάντεχα πετυχημένος! Γιαουρτόπιτα με γεύση πορτοκαλιού και επικάλυψη σοκολάτας για κάθε σας κέρασμα!!!Υλικά (για ένα μεσαίο πυρέξ):3 μεσαία αυγά100γρ. μαργαρίνη λιωμένη και χλιαρή50ml ηλιέλαιο150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική350γρ.

ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
225 users have voted.
ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΥπέροχο και παραδοσιακό γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση! Υλικά:1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι250 γρ.

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1626 users have voted.
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΕκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα.Στην Τουρκία, το εκμέκ το φτιάχνουν συνήθως με μία έτοιμη βάση ζύμης με μαγιά, την οποία μουλιάζουν καλά μέσα σε σιρόπι καραμέλας και μετα την γαρνίρουν με καϊμάκι και ίσως λίγη σαντιγί ή παγωτό.

ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
137 users have voted.
 ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣΑυτό το γλυκό το αγαπούν όλοι τόσο για τη γεύση του όσο και για την απλότητα του.

Καρύδα σιροπιαστή

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
287 users have voted.
Καρύδα σιροπιαστή "Καρύδα" : Το γλυκό που θυμάμαι να φτιάχνει τακτικά η μαμά μου όταν περιμέναμε επισκέπτες στο σπίτι μας για καφέ.. Ένα γλυκό κλασικό, ένα "επίσημο"  κέικ αφράτο και ζουμερό για κάθε περίσταση. Η συνταγή που ακολουθεί δεν είναι της μαμάς μου αλλά δική μου μετά από πολλές δοκιμές.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut