ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙΥπέροχο και παραδοσιακό γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση! Υλικά:1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι250 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελάδοςφιστίκια Αιγίνης ανάλατα κοπανισμένακερασάκια γλασέ ή βύσσινα κονσέρβας στραγγισμένακανέλα τριμμένη Για το σιρόπι2 1/2 κούπες ζάχαρη2 1/2 κούπες νερόφλούδα από ένα λεμόνι Για την κρέμα5 ποτήρια γάλα 1 κούπα ζάχαρη2 αυγά μεσαία καλά χτυπημένα2 κάψουλες βανίλιαξύσμα από 1/2 πορτοκάλι1 δάκρυ μαστίχα κοπανισμένη με λίγη ζάχαρη 5 κουτ.σ. κορν φλάουρ1 γεμάτη κουτ.σ. φρέσκο βούτυρο αγελάδοςΓια την σαντιγί500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 2 κουτ.σ.