ΣΥΚΩΤΙ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕΣυκώτι αλά τζενοβέζε ή αλλιώς η σκορδάτη παραλλαγή της πιό δημοφιλούς συνταγής, του συκωτιού αλά βενετσιάνα! Οπως φανερώνει και το όνομα της, η συνταγή προέρχεται από την περιοχή της Liguria, όπου είναι γνωστή και με την ονομασία fegato all' aggiadda, δηλαδή συκώτι με αλιάδα (σκορδαλιά) ένα τυπικό πέστο της περιοχής, φτιαγμένο με ψωμί και σκόρδο. Εξ ΄ίσου συναρπαστικά νόστιμη συνταγούλα, σαφώς πιό σπιρτόζα σε γεύση, αφού εκτός απο τα κρεμμύδια εδώ έχουμε και το σκορδάκι αλλά και αρκετό ξύδι. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 4 φέτες συκώτι μοσχαρί