Αναπιάνομαι το προζύμι με μισό ποτήρι χλιαρό νερό και λίγο αλευράκι να φτιάξουμε πηχτό χυλό.Τον αφήνουμε να μείνει όλη την νύχτα το πρωί ζυμώνουμε με μισό λίτρο χλιαρό νερό ,αλεύρι -όσο πάρει συνήθως παίρνει 1 κιλό και λίγο παραπάνω,αλάτι ,ζάχαρη ,και λάδι .Κόβουμε την ζύμη σε 12 μπάλες .Μέσα σε 3 ώρες έχουν φουσκώσει και τα ψήνουμε 40 λεπτά στους 200 βαθμούς αέρα κι ανάλογα τον φούρνο.Καλή επιτυχία !!!Πως θα αναπιάσετε το προζύμιΑπόσπασμα από το βιβλίο ΚΑΛΟΓΗΡΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ του Αρχιμ.