Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 σακουλάκι μύδια καθαρισμένα φρέσκα1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες1 πιπεριά πράσινη1 πιπεριά κόκκινηΜερικές φέτες λεμόνι και λίγο ξύσμα1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο1 φλ. καφέ ελαιόλαδοΛίγο χυμό λεμόνιΛίγη μουστάρδαΦέτα τριμμένηΡίγανηΛίγη καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
Η συνταγή είναι από τη Λουλουδιά Αλεξιάδου, chef του restaurant Ακρογιάλι
Απαιτούμενος χρόνος:
20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
1