Υλικά:
Για 2-4 άτομα2 μέτριες καραβίδες2 μέτριες γαρίδες6 καθαρισμένα μύδια6 καθαρισμένα χτένιαΈξτρα παρθένο ελαιόλαδο½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού¼ φλιτζάνι τσαγιού κρασίΤρίχρωμες πιπεριές1 κουταλιά του γλυκού δενδρολίβανο1 σκελίδα σκόρδο1 κουταλιά της σούπας μαϊντανόΑλάτιΠιπέρι
Μια λαχταριστή και παραδοσιακή τηγανιά από τον Γιάννη Κρητικό, chef των Kritikos Gallery & Restaurants
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: