Οι σημερινές χοιρινές σπαλομπριζόλες ...δεν υπάρχουν!!! Ικανοποιούν απίστευτα τον ουρανίσκο αλλά και τα δόντια μας!! Είναι τόσο μαλακές, μα τόσο μαλακές!!! Κι αυτό οφείλεται στον τρόπο ψησίματος που μου τον υπέδειξε ένας καταπληκτικός σεφ. Αν κι εγώ τον εφάρμοσα ελαφρώς τροποποιημένο για να βολεύει περισσότερο σε σπιτική κουζίνα και όχι εστιατορίου το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο από γεύση όσο και από υφή του κρέατος. Για πρώτη φορά το κρέας διαχωριζόταν, σχεδόν με το άγγιγμα, από το κόκκαλο και ήταν απίστευτα ψημένο ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του.