Υλικά 500 γραμ σουπιές φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες ώριμες 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κουταλάκι της σούπας τοματοπελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού γεμάτο λευκό κρασί 1 φύλλο δάφνη 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Μπούκοβο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλάτι Μαϊντανό Ελαιόλαδο Οδηγίες Καθαρίζουμε τις σουπιές κι αν είναι κατεψυγμένες τις αφήνουμε να ξεπαγώσουν πρώτα και βάζουμε να βράσουν για 6-7 λεπτά. Κόβουμε τις σουπιές σε ροδέλες η σε καρέ κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπ