Η γευστική σάλτσα του κλέβει την παράσταση !!!ΥΛΙΚΑ500γρ. χταπόδι1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη500γρ. ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ1 λεμόνι (ο χυμός του)1 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο1-2 φύλλα δάφνης4-5 κόκκους μπαχάριαλάτι-λίγη ζάχαρηAν σας αρέσει προσθέστε και μία πράσινη πιπεριά κομμένη λωρίδες προαιρετικά ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε καλά το χταπόδι και τις κόβουμε σε ροδέλες Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα κομμάτια χταπόδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.