Υλικά:
200 γραμμάρια φρέσκος χυμός πορτοκάλι1 πορτοκάλι(θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη200 γραμμάρια ελαιόλαδο2 αυγά200 γραμμάρια γάλα1 ½ κουταλάκι του γλυκού σόδαλίγο επιπλέον ελαιόλαδο για να τηγανίσουμε τις δίπλεςγια το σιρόπι και το γαρνίρισμα θα χρειαστούμε:500 γραμμάρια νερό500 γραμμάρια ζάχαρημέλιξύσμα πορτοκαλιού
Για να φτιάξουμε το σιρόπι με το οποίο θα εμπλουτίσουμε τη γεύση του γλυκού,βάζουμε σε μια κατσαρόλα 500 γραμμάρια νερό και 500 γραμμάρια ζάχαρη.
Απαιτούμενος χρόνος: