ΥλικάΜύδια ψύχα κατεψυγμένααλατοπίπεροΛάδι για το τηγάνιΚουρκούτι1+ 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι1 κουτ,σούπας κοφτό μπέικιν πάουντερμπύρα όση μας πάρει για να γίνει ένας παχύρευστος χυλόςΟδηγίεςΞεπαγώνουμε τα μύδια ψύχα τα πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε στο σουρωτήρι καλά.Τα αλατοπιπερώνουμε.Σε ένα μπολ ετοιμαζουμε το κουρκούτι βάζοντας το αλεύρι το μπέικιν και λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας να γίνει ο χυλός μας παχύρευστος.Ρίχνουμε τα μύδια μέσα στο κουρκούτι και ανακατεύουμε.Συγχρόνως βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί.Μόλις ζεσταθεί αρκετά παίρνουμε με κουτάλι ένα ένα τα μύδια μαζί μ