Υλικά:Για την ζύμη300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις225γρ βούτυρο1/2 κ.γ αλάτι70γρ τριμμένη παρμεζάνα ή άλλο τυρίΛίγο νερόΓια την γέμιση300γρ φιλέτο κοτόπουλο250γρ φέτα τριμμένη1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές φέτες2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες2 πιπεριές κίτρινες κομμένες σε λεπτές φέτες2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες1 αυγό χτυπημένοΛίγο ελαιόλαδοΑλάτι-πιπέριΣουσάμι για πασπάλισμαΛίγο γάλα για το άλειμμαΕκτέλεση:Βράζουμε το κοτόπουλο σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσει και μόλις κρυώσει το ψιλοκόβουμεΣε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά τα κ