Πεντανόστιμο κι εύκολο φαγητό !!!ΥΛΙΚΑ1 Κιλό πράσα 6ΟΟ γρ κιμά μοσχαρίσιο ελιά Λίγες πατάτες για την βάση του ταψιού 1 Μεγάλο κρεμμύδι 1 Κουτ σούπας πελτέ4 κουτ σούπας σπιτική σάλτσα Τυρί γκούντα για το πασπάλισμα, αλάτι, πιπέρι,μαϊντανό.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ3 Κούπες φρέσκο γάλα 1 Κουτ της σούπας καλά γεμάτη βούτυρο 5 Κουτ σούπας καλά γεμάτες αλεύρι Μισή κούπα σκληρό τυρί Αλάτι,μοσχοκάρυδο.ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε πρώτα σκέτο τον κιμά στην κατσαρόλα να φύγουν όλα τα ζουμιά του,σβήνουμε με λίγο ξίδι για να σπάσουν οι μυρωδιές του,ρίχνουμε το λάδι, ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, την σάλτσα τον πελτέ,το αλάτι