Ενα φαγητό πολύ ιδιαίτερο στην γεύση και πολύ εντυπωσιακό!!!Υλικά1 Κιλό μοσχαράκι στήθος Ενα κομμάτι τυρί γκούντα Μελιτζάνες κατά βούληση η ποσότητα2 Κρεμμύδια 2 Σκελίδες σκόρδο Σάλτσα κατά προτίμηση σπιτική η έτοιμη 1Κουταλια πελτέ Λίγο κρασί Αλάτι και πιπέρι ΕκτέλεσηΠρώτα κόψτε τις μελιτζάνες στην μέση,και λίγο από κάτω για να πατάνε ωραία μέσα στο ταψί,βγάλτε την ψίχα τους από μέσα με ένα κουταλάκι και βάλτε τις σε μια λεκάνη με αλατόνερο για 2Ο λεπτά,ψήστε τις στο γκριλ του φούρνου μέχρι να μαλακώσουν.Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας όπως εσείς θέλετε-εγώ έβαλα το κρέας μέσα στην κατσαρόλα σε