Jump to Navigation

Χοιρινό με σάλτσα κρασιού και κάστανα

up
372 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα 1.300 γραμμάρια χοιρινό χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μπουκιές2 κουταλιές της σούπας σπόρους τσαγιού ηλιέλαιο2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη3 κουταλιές της σούπας ξηρό λευκό κρασί2 1/2 εκατοστά φρέσκο τζίντζερ4 σπόρους αστεροειδή γλυκάνισο3 μικρά ή 1 μεγάλο ξερό κόκκινο τσίλι2 ξυλάκια κανέλας 1/4 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας σως6-8 ολόκληρες αποφλοιωμένες σκελίδες σκόρδο6 αποξηραμένα μανιτάρια shiitake κομμένα σε λεπτές φέτες220 γραμμάρια αποφλοιωμένα κάσταναΑλάτιΠιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Βασιλόπιτα κρουασάν

(sidagi.gr)
up
3724 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομα:   3 ½  κούπες αλεύρι2  κουταλιές μαγιά ξηρή1/3 της κούπας ζάχαρη1 κουταλάκι αλάτι1 κούπα γάλα χλιαρό2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο2 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη1 κουταλιά κανέλα1/2 κούπα κερασάκια γλασέ κομμένα1/2 κούπα καρύδια χοντροκομμένα1/3 κούπας βούτυρο μαλακό  Πρωτότυπη βασιλόπιτα για τις γιορτές και όχι μόνο!

Κρύο ορεκτικό με λούζα και γέμιση κρέμα τυριού

(sidagi.gr)
up
4503 users have voted.
Υλικά:  24 φέτες λούζας110 γραμμάρια φρέσκο γάλα300 γραμμάρια μανούρι2 κουταλιές της σούπας ρίγανη ή φύλλα θυμαριού ή φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμέναφρεσκοτριμμένο πιπέρι   Ένα ελληνικό αλλαντικό, εκλεκτής ποιότητας, από το φιλέτο του χοίρου εδώ με γέμιση από μανούρι... Βαθμός δυσκολίας:  1

Μπουτάκια κοτόπουλου με ρύζι

(sidagi.gr)
up
3955 users have voted.
Υλικά:  για το κοτόπουλο: 12 μπουτάκια κοτόπουλου1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα τους)2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας βούτυροαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πουρές με συκώτι και πράσο

(sidagi.gr)
up
3652 users have voted.
Υλικά:  1 κιλό πατάτες2 πράσα5 συκωτάκια κομμένα250 ml κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια βούτυροΑλάτιΜαύρο πιπέρι Ιδιαίτερη γεύση για το γιορτινό τραπέζι! Απαιτούμενος χρόνος:  45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more

Χριστόψωμο με σταφίδες

(sidagi.gr)
up
3499 users have voted.
Υλικά: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut