προβατίνα - ή αλλιώς "χοντρό" -στην κατσαρόλα !αν ζείτε σε περιοχή που το είδος ευδοκιμεί και συνηθίζεταιή, αν έχετε δικό σας καλό χασάπη που εμπιστεύεστε, ζητήστε του κρέας χοντρό γιά κατσαρόλα και δοκιμάστε το !δεν μπόρεσα να σας στείλω φωτογραφίες της συνταγής,γιατί η φωτογραφική μηχανή χάλασε...θα περιγράψω όμως με λεπτομέρεια...θα χρειαστούμε :προβατίνα κομμένη σε ωραίες μερίδεςφρέσκες ντομάτες γιά σάλτσα (μπορείτε αν θέλετε και λίγο πελτέ)ελαιόλαδομερικές σκελίδες σκόρδο2-3 ξερά κρεμμύδιακρασί ή ένα σφηνάκι ρακή1 ξύλο κανέλα1 δαφνόφυλλολίγους κόκκους μαυροπίπερο και μπαχάριαλατοπίπεροπρώ