Εύκολη ομελέτα πολύ νόστιμηΥλικά Μερίδες 2 Υλικά 5 αυγά 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο καρέ ψιλό 3 πατάτες κομμένες σε κυβάκια ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τις πατάτες . Τηγανίζουμε για 10 λεπτά μόνο να μαλακώσουν. Στα 5 λεπτά τηγανίσματος προσθέτουμε και το κρεμμύδι μαζί προσέχοντας να μην ξεροψηθούν απλά να μαλακώσουν, Με τρυπητή κουτάλα τα βγάζουμε σε ένα πιάτο Σε βαθύ μπολ σπάμε και χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα .προσθέτουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια αλάτι και πιπέρι ανακατεύοντας ελαφρώς.